Bosch játék szerszámok a barkácsolás megszállottjainak

Játék szerszámok, játék szerszámkészletek

 

A barkácsolásra nyitott fiúk már egész kis korban szeretnek fúrni-faragni. Kalapálnak, csavaroznak, fűrészelnek, összeszerelnek, szétszednek újra összeszerelnek. Olyan Bosch játék szerszámokat és szerszám készleteket válogattunk össze, amelyekkel komoly munka végezhető. Az elektromos játék csavarhúzóval valóban ki-be lehet tekerni a csavarokat, a játék bicskán a legfontosabb eszközök vannak és még a zsebben is elfér, no jó az elektromos láncfűrésszel vágni nem lehet, de a lánca forog körbe-körbe és pont olyan hangot ad ki, mint az igazi. 

 

 

A játék szerszámok és készletek teret engednek a kézügyesség, a térlátás konstrukciós képesség és fantázia fejlődésének. 

Tekintsd meg játék szerszám kínálatunkat, összeszedtük a legjobbakat!

Bosch építőkészlet

 

Komplex építő készlet Bosch mini elektromos játék csavarozóval

A készlettel sokféle járgány építhető saját ötlet alapján is, akár minden nap másféle. Tartalmaz egy leírást is amely alapján 11 modell építhető: uszály, terepjáró, markoló, versenyautó, vitorláshajó, vontatós autó, hókotró, trailer, repülő, helikopter, targonca.

A készletben rengeteg csavar, anya, lyukas műanyag elemek, alaplap, kerekek találhatók.

Kattints ide a az épitőkészlethez!

Szuper ajándék fiúknak. A készlet sok alkatrészével valódi barkács, építő munka végezhető, a fiúk imádják!

 

Bosch játék láncfűrész

Bosch játék elektromos láncfűrész
 

Bosch mini láncfűrész valósághű hanghatással és fűrészelés közbeni fényjelzéssel. De ami a lényeg! Gombnyomásra a fűrész fejében lévő fém golyós szál, körbe-körbe fordul, így teljesen olyan mint egy igazi láncfűrész! Pont olyan, mint a Papáé!

A fiúk játék közben a nagyokat utánozzák. Hogyan vágják a favágó bácsik a fát, hogyan hasogatják össze a fahasábokat, pontosan ezt tudják eljátszani ezzel a szuper láncfűrésszel. Lássuk be, mindig jó, ha van egy szaki a háznál, aki mindent megszerel.

Kattints ide a játék láncfűrészhez!

Bosch játék csavarbehajtó

 

Bosch játék elektromos csavarbehajtó

 

Alapfelszerelés egy barkácsládában. Profi munkához, profi szerszámok szükségesek. A szuper Bosch csavarbehajtóban az a legjobb, hogy pont olyan, mint a Papáé és valóban be lehet vele húzni a játék csavarokat. A csavarbehajtóhoz 4 db cserélhető csavarfej is tartozik

 

Kattints ide a csavarbehajtóhoz!

Bosch szerszámkészlet dobozban

Bosch szerszámkészlet dobozban elektromos csavarbehajtóval (Klein)
 

Kiváló minőségű Bosch játék szerszámkászlet műanyag szerszámos táskában. A szerszámostáska nagyon praktukus, masszív műanyagból készül, teli telehet pakolni a legszükségesebb szerszámokkal.

A szerszámkészlet tartalmaz egy elemes csavarbehajtót, mely olyan mint egy igazi csavarozógép. Cserélhető a csavarbehajtó forgó csavarja (4 féle behajtófejet tartalmaz). A dobozban található még 4 db fekete csavar anyával, 2 db műanyag lyukas léc, amelyen kiválóan lehet gyakorolni a csavarozást. Van még a készletben kalapács, 2 szög, fűrész, és csavarkulcs is.

Kattints ide a szerszámkészlethez!

Bosch szerszámosláda

 

Bosch játék szerszámosláda

 

Klasszikus Bosch szerszámosláda, mely 7 szerszámot tartalmaz: fogót, fűrészt, reszelőt, vízszintmérőt, kalapácsot, csavarkulcsot, csavarhúzót. Egy háztartásban mindig rengeteg szerelnivaló van, ezért elengedhetetlen egy jó minőségű szerszámosláda. Polcot felszerelni, szöget beütni, autót javítani, fűrészelni... rengeteg munkája van egy kis ezermesternek!

A játékok kapcsán a szerszámok neve és a funkciójuk is gyakorolható. Aki sokat gyakorol, annak biztosan felnőtt korában sem okoz majd problémát a szerelés.

Kattints ide a szerszámosládához!

Victorinox játék bicska

 
Victorinox játék bicska

 

Ez az eszköz is pont olyan, mint a Papáé! Egy jó, zsebben elférő szerszámkészlet ugyebár bármikor kellhet egy fiúnak. Meg kell szerelni a biciklit, a kisautót, az elromlott rádiót. Olyan nincs, hogy pont azon bukjon el a dolog, hogy nincs a kéznél a szerszám. A bicska tartalmaz: kihajtható kombinált fogót, bitkészletet, villáskulcsot, zollstockot, kislámpát.

 

Kattints ide a játék bicskához!

 

Bosch játék fejlámpaBosch játék fejlámpa

 

Ha egy sötét helyre kell bekúszni, ha a bunker legmélyén csücsülsz, ha be kell bújni az ágy alá, mert elgurult a kedvenc kisautó, akkor feltétlen kell egy fejlámpa. Bosch fejlámpa rugalmas, állítható gumipánton. Amikor vaksötétben kell szerelni, amikor a legszűkebb, sötét zugokba kell bebújni, na akkor jön igazán jól a fejlámpa! Minden szeszámos készlet hasznos kiegészítője. A fiúk vonzódnak a lámpákhoz, műszaki cikkekhez, már ovis korban, így részükre jópofa ajándék egy ilyen fejlámpa.

Kattints ide a fejlámpához!

 

Bosch színváltós lámpaBosch színváltós lámpa

 

Bosch színváltós elemlámpa a Bosc mini széria része. Szuper kiegészítő sátrazáshoz, vagy otthoni bunkerezéshez, felfedezéshez. A lámpa dőlésszöge állítható, fejének csavarásával különböző színekben világít. Valami rejtélyes ok miatt a kisfiúk, de akár a lányok is imádnak zseblámpázni. Nagyon szeretnek a sötétben a lámpával felfedezni, különböző sötét sarkokban kutakodni. Valószínűleg annyira népszerű lesz a kis felfedezőnek, hogy célszerű hozzá tölthető akkumlátort is vásárolni...

Kattints ide a Bosch színváltós lámpához!

 

Fa csavarozós, kreatív építő készletfa építőkészlet
 

A hagyományos játékokat kedvelőinek ajánljuk a fa építőkészletet, mellyel számos jármű, vagy akár bármi más is építhető. Helikopter, teherautó, űrhajó? Minden nap más és mást építhettek belőle.

A játék fejleszti a kreativitást, kézügyességet. Tartalmaz: 51 db fa elemet (csavarokat, lyukas rudakat, íves, lyukas formákat, lyukas kockákat), 1 db fa csavarhúzót. A parktikus, füles tároló hengerbe gyorsan el is pakolhatjuk a játékot, ha végeztünk az építéssel!

 

Kattints ide a fa építókészlethez!

 

 

Korosztály: