Fejlesztő Djeco társasjátékok érkeztek

Egy kis memória Djeco társasjáték

 

Az új Djeco fejlesztő társasjátékokkal már akár 2,5 éves kortól tudnak játszani a gyerekek. Mindegyik Djeco társasjátékra jellemző a különleges, egyedi kivitelezés, a kiváló minőség. A társasok egy-egy készséget fejlesztenek, így az Egy kis memória játék a memóriát, az Egy kis asszociáció a kombinációs készséget, Az Egy kis megfigyelés a színek játékos gyakorlását segíti, az Egy kis együttműködés társas, pedig arra tanítja a gyerekeket, hogyan küzdjenek egy közös célért. 

 

 

Tekintsd meg a Djeco fejlesztő társasjáték kínálatunkat!

 

Egy kis memória- tündéri memóriafejlesztő játék (Djeco- Little memó)

Egy kis memória Djeco társasjáték

Figyeld meg az állatkákat, aztán hunyd be a szemed. Mire visszafordulsz, valaki elbújt a bokorban. Megtudod mondani, kit rejt a bokor? Tündéri memóriafejlesztő játék. Kedves figurák, egyszerűnek tűnő feladat, mely mégis megdolgoztatja a kis buksikat. A játék kimondottan kicsiknek lett tervezve, ezért első társasjátéknak is tökéletes.

A játék lényege: egy felnőtt tegye ki a kedves állatkákat az asztalra. A gyerekek feladata, hogy próbálják megjegyezni, melyik állat, hol található, aztán csukják be a szemüket. Takarjuk le a dobozzal az egyik állatkát. Aztán a gyerekek nyissák ki a szemüket és próbálják kitalálni, ki bújt el. Az első játékos, aki kitalálja, ki hiányzik, kiabálja be az állat nevét! Ha a jó állatnevét mondja, akkor a felnőtt felemeli a dobozt, és előbújik a keresett állat. Ilyenkor a játékos egy jutalomkorongot kap (pipacsot vagy gombát). Ha valaki rosszul tippel, vissza kell adnia egy már megszerzett jutalomkorongját.

Bővebben...

 

Egy kis asszociáció- kombinációs készség fejlesztő társasjáték (Djeco-Little association)

Egy kis asszociáció Djeco társasjáték

Egy kiváló fejlesztő társasjáték, mely már 2,5 éves kortól játszható. A játék fejleszti a megfigyelőképességet, a koncentrációt, gondolkodást, és közben remek szórakozást biztosít már a legkisebbeknek is. Könnyen érthető a szabály, a figurák pedig kedvesek, így hamar a gyerekek kedvencévé válik. A játék lényege megtalálni a nyúl, a béka, és a tehén élőhelyét a kártyák segítségével. 

A játék előkészülete: tegyétek a három állatot és a hozzájuk tartozó élőhelyeket az asztalra. Keverjétek össze a részleteket tartalmazó 30 db kártyát és tegyétek az asztal közepére, hogy egy paklit alkossanak. A legfiatalabb játékos fordítsa fel a pakli legfelső kártyáját. Minden játékos próbálja megtalálni, hogy a felfordított képrészlet melyik élőhelyhez tartozik. Ha rájöttek a megoldásra, akkor gyorsan meg kell markolniuk azt az állatot, akihez a képrészlet tartozik, és helyezzék az élőhelyére. Az a játékos, aki sikeresen találja meg az állatot és az élőhelyet, megnyeri a felfordított kártyát.

Bővebben...

 

Egy kis megfigyelés- színfelismerő társasjáték (Djeco-Little observation)Egy kis megfigyelés Djeco társasjáték

 

Újabb szuper fejlesztő társasjáték a Djeco-tól, mely már a legkisebbeknek is jó szórakozást nyújt. Ez a Lepkefogó társas, amelynek lényege a dobókockák által dobott 2 szín mielőbbi azonosítása és felismerése a lepkék színezetében.

A játék fejleszti a megfigyelőkészséget, fejleszti a reakciókat. Persze a lepkék elkapása a móka része, ezért a gyerekek nagyon jól szórakoznak a játék közben. A játék lényege: a legfiatalabb játékos dobjon a dobókockával. A két dobókocka egy színkombinációt ad. Ennek a két színnek megfelelő lepkét kell a játékosoknak minél hamarabb megtalálni és elkapni. Az a játékos, aki a leghamarabb a kezébe veszi a keresett lepkét, zsetont nyer. Pl.: a dobókocka a kék és a piros színt mutatja. A játékosoknak a piros-kék lepkét kell keresniük. Aki elkapja, jutalom zsetont kap.

 

Bővebben...

 

Egy kis együttműködés-csapatszellem építő társasjáték (Little cooperation)Egy kis együttműködés Djeco társasjáték

Végre egy társasjáték, ahol nem egyvalaki kerül ki győztesként. A cél közös a játékban, az állatok jussanak el a jégkunyhóba.

Négy tündéri szereplő a kis jegesmaci, pingvin, róka és nyuszi feladata, hogy eljussanak a jégkunyhóba, mielőtt ideér a hóvihar. Nagyon óvatosnak kell ám lenniük, mert a híd jégből, bármikor leszakadhat.

Ez a játék megtanítja a gyerekeknek, hogyan játszanak együtt egy közös célért. A kedves bábuk miatt, nagyon népszerű a gyerekek körében. Könnyen érthető, rövid a játékidő, így kiváló első társasjátéknak is. Szuper aranyos társasjáték már a legkisebbeknek is. Ebben a játékban nem csak a szerencse számít, nem csak azon múlik a siker, hogy ki mennyit dob.

Bővebben...

 

Színlépegetős társasjáték- (Little circuit-Djeco)Színlépegetős társasjáték

Legelső társasjátéknak tökéletes:)

Szórakoztató, könnyen érthető társasjáték, nagyon kedves szereplőkkel, már 2,5 éves kortól. Ez lehet az egyik első társasjátéka a gyermeknek és garantáltan tetszeni fog neki. 

A játékban lévő dobókockán színek vagy méhecske kép vagy virágkép látható. A dobás alapján kell a különböző színű mezőkre lépni a kedves állatfigurákkal. Mivel számolni nem kell tudni a játékhoz, már az egészen kicsik is tudnak vele játszani.

Ezzel az egyszerű játékkal megismertethetjük a gyermekkel a társasjátékozás élményét, a közös játékot. Átélheti, hogy milyen nyerni, vagy éppen veszíteni. Megtanulhatja, hogy milyen szabályok szerint játszani. Ezek a szabályok azonban elég egyszerűek és könnyen érthetőek, így kezdő játéknak is kiváló a színlépegetős társasjáték.

Bővebben...

 

Sok közös játékot kívánunk!

 

 

 

 

Korosztály: