Készségfejlesztő Djeco és fajátékok -memóriafejlesztő játékok érkeztek

készségfejlesztő játékok 2 éves kortól

 

Bővítettük készségfejlesztő játékainkat, különleges kidolgozású, egyedi stílusú Djeco játékokkal és más fejlesztő játékokkal. Ezeknek a játékoknak a nagy előnye, hogy amellett, hogy megkapóak külsőleg mind a gyerekek, mind a szülők számára, egy-egy készséget, így például a memóriát játékos formában fejlesztik. Lássuk, milyen memóriafejlesztő játékokat ajánlunk már 2 éves kortól! Nem vagyunk a híve az értelmetlen villogó, zenélő kütyüknek, amúgy is az a megfigyelésünk, hogy hamar a sarokban végzik, ha elmúlik az újdonság hatásuk. Adj a gyermek kezébe hasznos, memóriafejlesztő játékot, segítünk a választásban!

 

 

Készségfejlesztő játékok 2-2,5 éves kortól

Memóriafejlesztő játékok

 

Dzsungeles memóriafejlesztő játék (Djeco)dzsungeles memóriafejlesztő játék Djeco

 

2,5 éves kor körül kiváló fejlesztő játék a memória játék. Eleinte könnyíthetjük úgy, hogy nem rakjuk ki az összes korongot. Később, ha már belejött a gyermekünk akkor, kitehetjük az összes játékelemet. A korongokon a dzsungel állatai láthatók, kedves, kicsiknek tetsző kivitelezésben. A korongok vastag, strapabíró kartonból készültek, így sokáig használhatóak.

Kattins ide a játékhoz...

 

 

Egy kis memória- tündéri memóriafejlesztő játék Djecoegy kis memória Djeco játék

 

Különleges kidolgozású játék. Tartozik hozzá 9 db aranyos állatka, akik állandóan elbújnak a bokorban (a dobozka alá). Hol a katicí tűnik el, hol a hebrencs méhecske, és még a lassú teknős is állandóan megviccel minket. A gyermek feladata, hogy felismerje, hogy melyik állat bújt el, amíg ő behúnyta a szemét. A jó válaszokat zsetonokkal tudjuk számolni. Játszható több gyerekkel is, így például tesóknak, de akár babazsúrokra is tökéletes lehet.

Kattints ide a játékhoz...

 

Meminó-Ellentétek (Granna)meminó memóriafejlesztő ellentétek

Memória játék ellentét párokkal

Az elő játékaim kollekció tagja. Segítségével a gyerekek gyakorolhatják az ellentétes tulajdonságokat, fogalmakat. A képeken lévő kedves rajzok segítségével örömteli lesz a közös játék. Az egészen kicsiknek, csak mutassuk meg a képeket és meséljünk róluk, ezzel is segítve a szókincsük, kommunikációjuk fejlődését.

Figyelem a világot, teli van ellentéttel. Egyszer nevetek, máskor sírok. Hol hideg van, hol meg meleg. A citrom nagyon savanyú, a süti nagyon édes. Most még tiszta a gumicsizmám, de rögtön piszkos lesz. És mi lehet az alvó maci ellentéte? Már tudom is!

A játék olyan memóriajáték, ahol az ellentétes tulajdonságú kártyákat kell összepárosítani. Így ötvözi a hagyományos memóriajátékok egy kis különlegességgel.

Kattints ide a játékhoz...

 

Bogárfelezős fa memóriajátékBogárfelezős memóriajáték

Memóriajáték egy kicsit másképp!

Ebben a játékban hosszában és keresztben is félbe vannak vágva a képek (jaj szegény bogárkák), akiknek meg kell taláni a másik felüket. Ez a csavar jó nagy fejtörést okoz ám a gyerekeknek!

Könnyítésnek először játszhatjuk úgy, hogy mondjuk csak a hosszában félbevágott képek párját kelljen megtalálni, később pedig kitesszük az összes lapot.

Kattints ide a játékhoz...

 

Memóriajáték mókás halakkal-Memo fish Djeco

 

Ebben a memóriajátékban az a megkapó, hogy a kártyák hal fomájúak, és nagyon vicces az ábrázatuk. Van napszemüveges csókos szájú, van borostás, van olyan, ameliyk tigris mintájú, és van bocu,mintájú hal is. A kártyák vastag kartonból készülnek, így bírják a kiképzést.

 

Kattints ide a játékhoz...

 

 

Memória kártyajátékok többféle kivitelbenmemória kártya

 

A hagyományos memóriakártyák többféle vátozatban is megtalálhatók a kínálatunkban így gyümölcsös, zöldséges, sportágas, ellentét-páros, járműves kivitelben. Az a jó a memóriakártyákban, hogy a hagyományos játék mellett már akár 1 éves kortól is fejleszthetjük a gyermekünk szókincsét velük. Egyszerűen mutassuk meg a kicsinek a kártyát és mondjuk el mit ábrázol. Fokozatosan egyre többet meséljünk az adott képről, ezzel is fejlesztve a szókincsét. Pl. ez egy alma, az alma gyümölcs, piros, édes, fán terem stb. Ez egy repülő, a repülő jármű, a levegőben repül, sok ember utazhat rajta egyszerre.

 

Sardines- vicces memóriafejlesztő kártyajáték 5 éves kortól (Djeco)sardines memóriafejlesztő kártyajáték djeco

 

A Sardines egy nagyon mókás kártyajáték rengeteg jópofa szardíniás kártyával. Egyik szardínia frakkot visel, a másik pettyes nyári ruhát, vagy éppen bikinit, vagy kötött pulcsit. A játék lényege, hogy a szardíniás gyűjtőkártyákon megfigyeld a halakat, jegyezd meg őket, majd a saját kártyáidból válaszd ki az összes korábban látott szardíniát. Az győz, aki a legtöbb kártyát eltalálta, tehát akinek a legjobb a memóriája.

 

Kattints ide a játékhoz...

Készségfejlesztő játékok

Korosztály: