Szállítási információk

 

Pandatanoda játék webáruház szállítási költségek:

  • Postán történő átvétel (Posta Pont): akciósan most 790 Ft
  • MOL benzinkúton törénő átvétel (MOL Posta Pont): 1200 Ft 
  • Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal: 1300 Ft 
  • 20 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes! (Posta Pontos, MOL Posta pontos és futárszolgálattal is!)
  • Személyes átvétel Vácon (kizárólag időpont egyeztetést követően): 0 Ft

 

A megrendelt termékeket az MPL futárszolgálat kézbesíti Magyarország területén. Rendelésedet igyekszünk minél előbb eljuttatni hozzád! Termékeinket készletről áruljuk, általános teljesítési határidő a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül történik. Ha délelőttig megérkezik munkanapon a rendelésed, jó eséllyel már holnap átveheted a csomagod, igyekszünk a lehető leggyorsabbak lenni...:)

Az általános teljesítési határidő akciós vagy karácsonyi időszakokban, vagy átmeneti készlethiány miatt hosszabb lehet. Az esetleges hosszabb szállítási határidőről ügyfélszolgálatunk telefonon egyeztet veled.

MPL futárszolgálattal a csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-tól 17 óráig. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. A futárszolgálat a kézbesítés napján SMS/email értesítést küld a csomag érkezéséről.

Posta Ponti átvétel, illetve MOL Posta ponti átvétel esetén a rendelés során kiválaszthatod a kívánt átvételi helyet. Az MPL SMS tájékoztatót küld, amint a csomag beérkezett az átvételi pontra. Az átvételi pontokon a csomagot 5 napig őrzik.

Miért érdemes Posta Pontra vagy MOL Posta Pontra kérni a csomagot?

  • Az ország már 3800 postája és 125 MOL benzinkútja közül kiválaszthatod a hozzád legközelebb esőt!
  • Ha napközben dolgozol, és a munkahelyeden nem tudod átvenni a csomagot, érdemes a Posta Pontot választani, így akkor mehetsz a csomagért amikor neked kényelmes!
  • A MOL benzinkutak nagy része a nap 24 órájában nyitva van, így bármikor átvehető a csomag. A benzinkutak megközelítése egyszerű, a parkolás kényelmes és ingyenes!

Rendelj tőlünk kényelmesen, otthonról!